MenuZoekenEmail

Wethouder in gesprek met jonge mantelzorgers

Datum & tijd

06 juni 2019 om 17:00 - 18:30

De gemeente wil mantelzorgers zo goed mogelijk helpen. Ook jonge mantelzorgers. Daarom gaat wethouder Steven van Die graag met deze jongeren in gesprek. Want mantelzorg geven is soms best zwaar. Bijvoorbeeld omdat hij of zij zich zorgen maakt over een familielid of omdat hij of zij meehelpt met de was, boodschappen of koken. Wat de jonge mantelzorger doet is heel bijzonder, maar vast niet altijd even makkelijk.

Gesprek met de wethouder
Wethouder Van Die is benieuwd wat de situatie van de jonge mantelzorger is, waar hij of zij tegenaan loopt. Daarom nodigt de wethouder de jonge mantelzorgers uit voor een gesprek. Want hij is benieuwd naar hun verhaal. Samen met andere jonge mantelzorgers wordt hij of zijn in de week van de jonge mantelzorger getrakteerd op een pizza. Dit gesprek vindt plaats op het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht (Weteringsingel 1).

Kent u toevallig een jonge mantelzorger? En wil deze jonge mantelzorgers zijn of haar vertellen aan de wethouder tijdens het eten van een pizza? Laat hem of haar zich dan aanmelden bij Magda Slimmens, mantelzorgconsulent bij MEE Mantelzorg. Dat kan via magda.slimmens@meeplus.nl. Appen kan ook via: 06 - 46 27 88 10.

Wanneer ben je 'jonge mantelzorger'?
Dit filmpje geeft aan wanneer iemand een jonge mantelzorger is:

Doelgroep

mantelzorgers