MenuZoekenEmail

Cadeautje voor jonge mantelzorgers

Aantal keer bekeken 32 Geplaatst: dinsdag, 12 mei 2020

Cadeautje
De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en MEE zetten deze kinderen die week in het zonnetje. Ken jij (of ben jij) een jonge mantelzorger? Lees dan meer over het cadeautje voor jonge mantelzorgers.

Veel kinderen maken het mee. Er is thuis iemand gehandicapt, chronisch ziek of verslaafd. Dat kan een vader of moeder zijn, maar ook een broer, zus of een ander familielid. Kinderen kunnen zich zorgen maken om dit zieke familielid, en vaak zorgen ze ook mee. Zo’n kind noemen we ook wel een jonge mantelzorger.

De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en MEE zetten deze kinderen die week in het zonnetje. We sturen iets leuks op naar alle jonge mantelzorgers die bij MEE bekend zijn. Ken jij (of ben jij) een jonge mantelzorger? Meld hen dan vóór 1 juni 2020 aan bij MEE (goedkeuring van ouders bij leeftijd jonger dan 18) en dan krijgen zij in juni 2020 een leuke verrassing!

Aanmelden
Aanmelden kan door te bellen met 078 – 206 3202. Of mail met mantelzorg@meeplus.nl. Je krijgt dan een aanmeldformulier toegestuurd. Kijk voor meer informatie op: https://www.meemantelzorg.nl/mantelzorger/jonge-mantelzorger/