MenuZoekenEmail

Update dienstverlening vanuit Sociaal Wijkteam en Jeugdteam i.v.m. Corona Virus

Aantal keer bekeken 972 Geplaatst: maandag, 06 april 2020

Update
In de afgelopen week is duidelijk geworden dat de maatregelen, genomen door het kabinet worden verlengd tot tenminste dinsdag 28 april 2020.

Dit betekend voor ons allen nog een periode van nog tenminste 3 weken van thuis werken, kinderen thuis en aan het huiswerk, geen of minimaal bezoek van kinderen of kleinkinderen en minder contact met mensen die belangrijk voor ons zijn.

Deze mensen kunnen uw familieleden zijn maar ook hulpverleners kunnen/mogen hun diensten niet optimaal aanbieden aan hun cliënten. Dit is een situatie die geen voldoening geeft, niet voor u maar zeker ook niet voor hulp- en dienstverleners.

De professionals in het Jeugd- en Wijkteam Ambacht zijn zich goed bewust van de mogelijke vragen en of knelpunten u ervaart in deze situatie. Wij willen u dan ook laten weten dat wij bereikbaar zijn voor U!

Heeft u vragen, loopt u vast in uw situatie (o.a als ouder/verzorger/mantelzorger), krijgt u brieven welke u niet snapt of heeft u ondersteuning nodig bij het regelen van zaken waar u niet helemaal uit komt……..

U kunt ons bellen tijdens het telefonisch spreekuur !!

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

078-682.24.16

Of stel uw vraag via onze websites: www.jeugdteamambacht.nl of www.sociaalwijkteamambacht.nl

Heeft u al contact met één van onze professionals, neem contact op om uw vraag voor te leggen. Wij zullen onze uiterste best doen om u zo goed als mogelijk te helpen met de mogelijkheden die ons tot beschikking staan.

Komt u in een situatie waarbij sprake is van spoed of crisis, dan zijn wij dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur op 078- 682.24.16.

Maakt u zich zorgen om iemand anders, zoals de veiligheid van kinderen of het welzijn van personen, dan kunt u bellen met Veilig Thuis Zuid Holland Zuid 078- 6334980 (van 9.00 tot 17.00 uur)

Na 17.00 uur kunt u bellen met de crisisdienst op telefoonnummer: 0800-1471.